Актрисата Катерина Евро привлече вниманието на хиляди в Инстаграм с постовете си около правенето на лютеница в дома си в Кокаляне. На емблематичното за почти всяко българско семейство занимание са посветени цели четири публикации.

Всичко започва с безгрижното видео „Неделна почивка“, в което виждаме как тройният чушкопек работи на пълни обороти, докато внучката на Катето играе навън, край басейна.

Следват два поста в понеделник „Никога повече лютеница!“ и „Труп съм след правене на лютеница цял ден. No more lutenitca!“

Забавното е, че Инстаграм дневникът на Катето Евро е забелязан и от популярна марка лютеница, чийто профил в мрежата използва момента за ненатрапчива реклама с думите „Можем да Ви предложим алтернатива, с която ще бъдете и отпочинала, и щастлива, уважаема Катерина Евро“.

Последното видео от поредицата е най-апетитно, защото показва бъркането на червената смес в голяма тава на двора.

Мнозина потребители в Инстаграм дават препоръки за правенето на лютеница или изразяват възхищение от трудолюбието на популярната тв водеща, която на 1 септември навърши 64 години. Ние от LadyZone.bg също можем да дадем съвет, като препоръчаме на Катето Евро догодина да ползва тази изпробвана от нас и доста по-лесна рецепта за лютеница.

Междувременно можете да следите Катето Евро в поредицата MasterChef@Home, където с малката й внучка Кати влизат в ролята на кулинарните таланти от шоуто MasterChef България, за да приготвят у дома ястията от шоуто.

 

Кога за последно правихте лютеница?