Днес актрисата и тв водеща Катерина Евро навършва 64 години. По този повод нейният син Александър Кадиев написа в Инстаграм:

„Честит рожден ден, мамо! Бъди здрава!
След 37 години живот с теб съвсем спокойно мога да кажа, че ти си моята вселена!
Ти ме научи да бъда свободен. Ти ме научи да споделям себе си със света наоколо. Ти ме научи, че любовта твори всичко хубаво. Ти ме научи да бъда емоционален. Ти ме научи, че животът е красив и си заслужава. Ти ме научи да се радвам на малките неща. Ти ме научи, че трябва да разбираме хората, да не ги съдим и да даваме най-доброто от себе си. Ти ме научи, че живеенето е прекрасно действие, което се върши с лекота. Ти ме научи на щастие. Ти ме научи да не ме е страх, защото най-хубавото предстои. Ти ме научи да летя.
Обичам те. Завинаги. Гордея се с теб.“

Само преди два дни водещият на „Преди обед“ навърши 37. На 30 август той отпразнува и именния си ден на плаж „Градина“. Вижте снимките, които майка му публикува по случай празника.

Александър Кадиев и „Преди обед“ се завръщат в ефира на bTV на 7 септември. А Катето Евро може да следите в поредицата MasterChef@Home, в която тя и малката Кати ни показват могат ли баба и внучка да се справят с предизвикателствата в MasterChef България.