Какво ще кажете да си направим пица? Но не каквато и да е, а пица-гофрета. Изключително лесна за приготвяне, вкусна и досущ като известния италиански специалитет. 

Тя също може да бъде солена, сладка или двете. Това зависи от настроението ви и кулинарните ви желания в определения момент. 

Да, иновираме, защото в кухнята, както в света на модата - всичко е възможно. Как да се прави ли? Лесно. 

За целта тестото на пицата разделяте на две, половината разточвате и постилате върху намазания с олио гофретник.

Отгоре поръсвате всичко необходимо за една пица по ваш вкус – кашкавал, салам или шунка, сирене, домати, чили сос, подправки и т.н.

Похлупвате с останалата част от тестото, затваряте гофретника и вкусотията е готово само след 5-7 минути.

Идеална за закуска, обед и/или вечеря, тази рецепта ще се услади да цялото семейство. Забавлявайте се. Нали това е смисълът на живота.