Преди време се натъкнахме на мезонет в Ню Йорк чиято стойност се равняваше на 95 милиона щатски долара - тогава загубихме ума и дума. Когато става въпрос за за луксозни недвижими имоти, никога не знам какво да очакваме. Днес на пазара се появи жилище, което привлича вниманието със своя стил и... цена. 

Става дума за пентхаус, който се строи в Бел Еър (Лос Анджелис) и чиято цена ще бъде 500 милиона щатски долара. Защо? Както знаем, едно жилище задължително "трябва" да разполага с гараж за близо 30 автомобила!

Но, хей, да не бъдем твърде саркастични. В интерес на истината, ако сте в състояние да си позволите подобно жилище, най-вероятно имате достатъчно средства, за да си купите и 30 автомобила.

Нил Ниами знае това много добре. Защото говорим за неговия нов дом, разположен на внушителна площ от над 9000 квадратни метра, които ще приютят частно 45-местно IMAX кино, стая с аквариуми с медузи, казино зала, нощен клуб и четири плувни басейна. Проектът е на архитектурно студио McLean Design, което се старае да оправдае неговите очаквания. 

Ако не сте чували за него - той е холивудски продуцент, превърнал се с годините в строителен предприемач, който е построил и продал дом на близнаците Уинкълвос за 18 милиона щатски долара, според в. "Daily Mail".

А този нов проект, върху който работи, е шедьовър, годен единствено за кралски особи. На цена от $500 милиона, тази къща ще бъде най-скъпата в света, след като бъде завършена. Ако това не е достатъчно, за да ви вдъхнови да стане милиардери, не сме сигурни какво може.

Ниами очаква къщата да бъде завършена в рамките на 20 месеца, за да стане пълноправен съсед на личности като Дженифър Анистън и Елън Мъск.