Ако искате да затоплите храна в микровълновата без да става гореща отдолу и студена отгоре, достатъчно e направите дупка по средата в нея, преди да поставите чинията в печката. По този начин радиацията ще се разпредели равномерно, тъй като преминава по-трудно през по-плътните слоеве на затопляната храна. Това е, а сега, бон апети!

Снимка:
iStock
Ключови думи:
-
На „Сцена на върховете“ на Белоградчишките скали - световноизвестният български цигулар Свет Радославов, Миро и Веселин Маринов
-
За първи път на живо на „Сцена на върховете“ на Белоградчишките скали - световноизвестният български цигулар Свет Радославов, Миро и Веселин Маринов
-
Край на страха от гладенето: Как да превърнем задължението в удоволствие
-
HUAWEI WATCH FIT 4 Pro: Смарт часовникът, който печели вниманието и на най-големия скептик