Ако искате да затоплите храна в микровълновата без да става гореща отдолу и студена отгоре, достатъчно e направите дупка по средата в нея, преди да поставите чинията в печката. По този начин радиацията ще се разпредели равномерно, тъй като преминава по-трудно през по-плътните слоеве на затопляната храна. Това е, а сега, бон апети!
Снимка:
iStock
Ключови думи:
-
Зимата и кожата: защо студеният сезон поставя кожната бариера на изпитание и как Mixa Cica Urea помага за възстановяването ѝ -
Над 26 тона храна за хора в нужда събра кампанията „Килограм доброта“ -
Klangkuenstler на EXE EPISODE XI: Създателят на OUTWORLD среща българската рейв енергия -
Защо е важно да проверяваме водомерите и топломерите – съвети от Aquabuilding











