Да направи омлет е един от изпитите на всеки млад готвач. Така той получава адекватна оценка за издръжливостта си. Жак Пепен например споделя, че когато иска да тества нов готвач, който постъпва в кухнята, го моли да направи омлет. В това на вид просто ястие може да се сбъркат един куп неща - маслото, тиганът, техниката.
Вижте как го правят най-добрите, следвайте техните съвети, разработени с годините и опита и със сигурност ще станете по-добри в кухнята.
Жак Пепен - френски майстор-готвач, носител на множество кулинарни отличия, водещ на телевизионни програми, автор на книги.
Дейвид Кинч - американски готвач, който притежава ресторант в Калифорния с 3 звезди Мишлен.
Пиер Кофман - френски готвач, който работи предимно в САЩ и Англия. В Лондон получава 3 звезди Мишлен за работата си в ресторант La Tante Claire.
Даниел Булуд - готвач и собственик на няколко ресторанта с големи награди.
Гордън Рамзи - първият шотландец със звезда Мишлен.