.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Съветите на Гордън Рамзи за перфектни бъркани яйца

LadyZone.bg | преди 1 година
2110998373.jpg
Снимка: Thinkstock
Всеки детайл е важен

Един от най-добрите готвачи в света, Гордън Рамзи, дава безценни съвети за приготвянето на бъркани яйца.

1. Не слагайте солта в началото
2. Сложете яйцата и маслото в тигана и бъркайте постоянно
3. От време на време сваляйте тигана от огъня, за да забавите термичната обработка. Бъркайте, след което отново сложете на котлона.
4. Финалното сваляне от котлона се прави минута-две преди яйцата да са готови, защото дъното на съда продължава да отделя топлина, която е напълно достатъчна.
5. Добавете половин супена лъжица сметана (или 1-2 лъжици кокосово мляко)
6. Солта и черният пипер се слагат най-накрая

Повече детайли и британско настроение от самия Гордън Рамзи ще намерите във видеото.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
"Ако мислите, че щастието ви зависи от някой друг, то тогава със сигурност имате проблем." Ричард Бах
Ричард Бах
Постите ли преди Великден?