Не се съмняваме, че в дома на риалити звездата Ким Кардашиян и съпругът й, рапърът Кание Уест, всичко е последен писък на модата и технологията. Но потребителите в Туитър все още не могат да си обяснят едно – защо в банята (предполагаме една от всичките поне 10), в която се вижда двоен умивалник, има смесители, но не се виждат никакви мивки, в които водата да изтича?

Ким и Кание не обичат да показват дома си, но този път американските звезди бяха изкушени да го направят от модната библия Vogue, която засне видеотур за радост на феновете им.

В социалните мрежи никой никога не може да предвиди кой как ще реагира, така че освен изумлението от минималистичния стил и изчистените линии в звездната къща за милиони, фенове и потребители не спряха да изказват вузмъщение и почуда.

„Може ли някой да обясни мивките в дома на Ким и Кание?“, написа потребителят secular celiac sicily.

Някои от по-интересните коментари на други хора в Туитър:

„Това е високотехнологична мраморна гъба. Такава, каквато обикновените хора нямат в домовете си.“

„Това е защитна функция, която предотвратява от удавяне, докато се възхищават на отражението си.“

„Понякога нещата, които са скъпи, са най-лоши.“

Отвъд забавлението и шегата, други потребители в социалната мрежа се разровиха по-надълбоко в звездната баня, за да разберат как функционира. След обстойно разследване, установиха, че по-средата пред двата смесителя има малки дупки, в които водата се оттича.