Рапърът Кание Уест сподели няколко снимки от зашеметяващото имение, намиращо се в Хидън Хилс, Калифорния, в което двамата с Ким Кардашиян и трите им деца живеят. През 2014 година известната двойка купува дома за 20 милиона долара, но след редица ремонти и луксозни подобрения, цената му в момента е утроена – 60 милиона.


Ким и Кание се нанасят в него малко преди появата на третото им дете – през декември 2017 година.


Снимките от дома им, които рапърът сподели в Туитър, бяха последвани от коментар на Ким: „Ъъъъъм, скъпи, нали имахме правило да не показваме дома ни в социалните медии!“ И за да докаже, че не е била сериозна, по-късно риалити звездата добави „Спокойно, шегувах се!“

Домът на семейство Уест е проектират и обзаведен от двойката с помощта на белгийския архитект Axel Vervoordt. Както може да се види от фотосите, преобладаващият цвят в него е белият, а обзавеждането е минималистично. Външната част включва внушителни зелени площи от 14 хиляди кв.м., два басейна, два спа къта и лозе.
Идеята при проектирането и обзавеждането на къщата и двора била да е така измислен, че да е безопасен за децата и да се поддържа лесно, споделя самата Ким пред archdigest.com. Но с цялото това бяло обзавеждане и стени е цяло предизвикателство тя да остане чиста.



„Тичам из къщата с хавлии в ръка. Просто трябва да си поема въздух и да си кажа „Ок, това все някога ще се случи. Все пак решихме къщата ни да е в светлата гама.“