Последният реализиран проект на архитектурно студио "LTD Architectural Design Studio" впечатлява с модерен интериор, като е отлично вписан в околния пейзаж на вълшебната Нова Зеландия.

Тази провинциална къща е сред най-специалните им проекти, защото е проектирана за директора на студиото арх. Дейвид Морис и семейството му от Оукланд.

Разположена сред дивата природа, "Back Country House" повече прилича на хижа, отколкото на модерна къща, но почакайте да се разходите вътре, където нещата носят духа на съвременен градски апартамент.

Проектирана да осигурява надежден подслон срещу капризите на времето, къщата е и отличното пространство, което да сближи членовете на семейството.

Цялостното усещане на дома е за спокойствие и хармония, което се засилва от естествените материали (предимно дървесина), използвани при реализацията му с грижа за околната среда, които са изцяло местни.

Разходете се из невероятната къща от снимките в галерията по-горе, като не пропускате да видите допълнителна информация в сайта на архитектите.