.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Даниела и Адам са двамата щастливци, които пренощуваха в Лувъра (ВИДЕО)

Евгений Милов | преди 24 седмици
Снимка: Alban Gendrot
Двамата пиха шампанско пред "Мона Лиза" и вечеряха в компанията на Венера Милоска. Вижте повече за посещението им в прочутия музей

Даниела и Адам станаха двамата щастливци, които имаха уникалната възможност да пренощуват в Лувъра в Париж - благодарение на любезното съдействие на Airbnb, разбира се.

Спечелете нощувка за двама в Лувъра (СНИМКИ и ВИДЕО)Просто напишете "Защо бихте били перфектният гост на Мона Лиза?"

Така 26-годишната студентка по изящни изкуства и нейният приятел - 29-годишният професионален планински катерач, спечелиха обиколка на музея от арт историка Сабине де ла Рошефук, преди да се отправят към Мона Лиза - "домакин" на изключителното събитие.

Лувъра
Снимка: Alban Gendrot

Гостите от британския град Нюкасъл първо вдигнаха тост с чаши шампанско пред 500-годишната картина.

Лувъра
Снимка: Alban Gendrot

След което двамата се насладиха на интимна вечеря в компанията на скулптурата нa Венера Милоска.

Лувъра
Снимка: Alban Gendrot

Преди гостите да се усамотят за нощувка в специално построената мини пирамида под стъклената пирамида в двора на музея, те присъстваха на частен концерт в залите на император Наполеон III.

Лувъра
Снимка: Alban Gendrot

Даниела спечели конкурса на Airbnb, в която участниците трябваше да отговорят на въпроса: "Защо ще бъдете перфектният гост за Мона Лиза?". Тя спечели с отговор, свързан с любовта й към изкуството.

Лувъра
Снимка: Alban Gendrot

Двамата са първите от столетия насам, които прекарват нощта в бившия дворец на френските крале. Вижте повече за посещението на Даниела и Адам във видеото по-горе.

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите