.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Луиза Григорова кани точно теб да станеш модел

LadyZone.bg | преди 25 седмици
Първото по рода си открито търсене на красиви момичета и момчета, или така наречения „скаутинг”, има за цел да открие бъдещи топмодели на България. Професионално жури ще избере нови лица, които ще имат невероятната възможност да подпишат договор с едни от най-големите модни агенции в света!

Трескавата подготовка за най-големия кастинг за модели вече е в разгара си. Остават не повече от 2 седмици до вълнуващото търсене на новите лица на модна агенция „Ивет фешън”. Кастингът ще се проведе на 30 и 31 март от 12 до 17 часа в Sofia Ring Mall, и ще предостави уникалната възможност на всеки желаещ да сбъдне мечтата си да бъде по кориците на списанията и на „котешката пътечка”.

Мокрият календар на Ivet FashionWET е невероятният календар на модна агенция Ivet Fashion за 2013 г.

Добре дошли на него са както красиви момичета, така и готини момчета на възраст между 15 и 22 години. Важно изискване за участниците е да имат необходимия за професионален модел ръст от минималните 170 см за момичета и 184 см за момчета.

В журито, което ще избере новите топмодели на България, ще присъства както екранната и фешън звезда Луиза Григорова-Макариев, така и самата основателка и собственичка на агенцията Ивет Григорова, а също и едни от най-големите професионалисти в моделския бранш.

Ивет Григорова: Преобърнах света, разбърках живота си, накарах много хора да страдат, в името на любовтаЗа мъжете в живота, прекрасните си дъщери и Ivet Fashion - разказва създателката на агенцията

Една мечта очаква да бъде реализирана и може да бъде твоята!

Герой, кройка и две димящи очи: с ДианПетък е време за мъже. Запознайте се с Диан

 

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите