.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Мария Каракушева: Най-важното е да създаваме неща, които носят смисъл и издигат духовно хората

Евгений Милов | преди 15 седмици
Снимка: Евгений Милов
Каузата на пианистката и композиторка е да вдъхновява жените да творят

"Жените имат нужда от повече подкрепа и вдъхновение, да си повярват повече в собствените сили и творчески възможности", заявява Мария Каракушева в интервю за LadyZone.

Мария Каракушева
Снимка: Евгений Милов

Класическата музика е голямата любов на пианистката, която сигурно познавате от редицата авторски проекти ("Classic In The Jazz", "Grace on Air", "Концерт за две Марии и едно пиано"), с които успя да вкара класиката в клубовете сред младежта.

Мария Каракушева
Снимка: Евгений Милов

Сега Мария заявява себе си като композиторка с първия си самостоятелен авторски албум "Hearteclipse", който продуцира сама. За композициите в него Каракушева казва, че "тяхната мисия да променят и света на онези, до които тази музика ще достигне. Те прекосяват Вселената, за да стигнат до възможно най-далечната точка, където всичко е свързано".

Hearteclipse

Всяка една от тях носи скрити послания, като имената им са свързани с Космоса (задължително чуйте "Blue Moon", "Lagrange Points", "Two Light Years").

Тръпнем в очакване на подробностите около официалната премиера на албума "Hearteclipse" през есента, която се очертава да бъде мултимедийно събитие със зрелищни визуализации, докосващо всички сетива и душата.

Мария Каракушева
Снимка: Евгений Милов

Но сега е месец май - време за 24 жени с кауза, а Мария Каракушева е една от тях. Вижте какво ни сподели пианистката във видео интервюто по-горе.

Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите