Този петък (12 август) кинозвездата Идрис Елба ("Бързи и яростни: Хобс и Шоу", "Тор: Любов и гръмотевици") и режисьорът Балтазар Кормакур ("Еверест") ни отвеждат дълбоко в красивите, но опасни простори на африканската савана, за да се изправим срещу "Звярът". Битката ще бъде на живот и смърт и само един ще надделее.

Идрис Елба ни подготвя за ударните дози адреналин, които ни очакват на големия екран, споделяйки, че иновативният екшън трилър неминуемо ще събуди заложения във всеки от нас първичен инстинкт за оцеляване.

Но нищо не е такова каквото изглежда – особено, когато работиш с професионалист от ранга на Идрис Елба. Ексклузивно видео зад кадър ни отвежда на снимачната площадка, където актьорът, заедно с Аяна Хали и Лий Сава Джефрис, които влизат в ролята на двете му дъщери, ни разкриват любопитни и забавни моменти от работния процес. Превърнали се в „почти истинско семейство“ и отвъд големия екран, те доказват, че когато правиш нещо от сърце, винаги си личи.

В "Звярът" наскоро овдовелият лекар Нейт Даниелс (Идрис Елба) решава да осъществи отдавна планирано пътуване до Южна Африка, където за първи път е срещнал жена си, надявайки се отново да се сближи с двете си отчуждени дъщери. Тримата се отравят към резерват за диви животни, поддържан от техния дългогодишен семеен приятел и биолог Мартин Батълс (Шарлто Копли).

Но това, което започва като приятно и екзотично пътешествие  в търсене на душевен покой и семейно разбирателство, се превръща в кошмарна борба за оцеляване, защото по петите им е огромен звяр, жаден за човешка кръв.

Режисьор на "Звярът" е Балтазар Кормакур (Еверест), а сценарият е дело на Райън Енгъл (Rampage: Унищожителите), по идея на Джейми Праймак Съливан. Продуценти са Уил Пакър (Ченге за един ден), Джеймс Лопес и Балтазар Кормакур. В ролите са Идрис Елба, Шарлто Копли, Аяна Хали, (This is Us), Лий Сава Джефрис (Empire), Meлани Джарнсън и др.

Изправяме се срещу "Звярът" от 12 август само в кината и 4DX. Гледайте по-долу видеото „Не сте гледали нещо подобно“: