Мултиплатинената изпълнителка Сия, която девет пъти е номинираната за награди "Грами" анонсира осмия си студиен албум "Music - Songs From And Inspired By The Motion Picture", който ще излезе на 12 февруари 2021 от лейбъла Monkey Puzzle/Atlantic. 

Анонсът е приветстван от новия сингъл "Hey Boy", написан от Сия, Jesse Shatkin (продуцент) и KAMILLE. Слушайте го във видеоклипа най-горе.

Албумът от четиринадесет песни е писан специално за предстоящия й филм "Music" и е вдъхновен от проекта, включително хитовия сингъл "Together", както и навременния призив за действие "Courage to Change", които излязоха по-рано тази година. 

В допълнение към писането на всички песни в музикалната драма, Сия съвместно пише и сценария, както прави и режисьоски дебют с филма. Феновете могат да очакват и придружаващ оригинален саундтрак тази зима. 

Днес за първи път поглеждаме и към дългоочаквания филм "Music", който ще получи специална лимитирана премиера в IMAX кината през февруари 2021 г.

Във филма участва номинираната за "Оскар" и носителка на "Златен глобус" Кейт Хъдсън, отличеният с награди "Тони" и "Грами" и номиниран за "Еми" Лесли Одъм - младши, както и голямата звезда в продукциите на Сия - Мади Зиглер.

Проектът представлява едно автенчино изследване на лечебната сила на любовта и важността на общността. 

Музиката на Сия е неразделна част от историята на филма, защото героите изследват крехките връзки, които ни крепят - и чрез фантастични музикални продължения си представят свят, в който тези връзки могат да се затегнат във времена на големи предизвикателства.