Рита Ора и съпругът й съпругът й  Тайка Уайтити са били на тайно посещение в България. Двамата са се насладили на лукса на хотел Hyatt Regency Sofia. 

"ОБИЧАМЕ да правим гостите си щастливи! За нас беше изключително удоволствие да посрещнем Рита Ора и Тайка Уайтити" - споделиха от хотела. 

Звездната двойка е останала очарованата от пребиваването си в България. 

"Благодарим ви много за гостоприемството. Обичаме ви!" - това е посланието, което са оставили. 

Певицата не за първи път посещава България. През 2020 г. тя отново беше в страната ни. Тогава медиите писаха, че може да ѝ се наложи да празнува Коледа далеч от дома. След като беше набедена от обществеността, че не спазва ограниченията на Covid-19, тя отлетя за България, за да избяга от светлината на прожекторите.

Британската певица от албански произход снима в продължени на 4 дни в България клипа си към песента Bang. 

Първият снимачен ден е бил в софийския квартал „Дружба“. Когато песента се появи в интернет, потребител в социалните мрежи коментира:

„Всеки ден разхождам кучето си покрай тези тръби в „Дружба“, но изпуснах Рита Ора. Не можах да я видя на живо.“

Снимка: YouTube

Вторият снимачен ден е бил за репетиции с танцьорите, урок по конна езда и снимки до мина Чукурово. Тя се намира до село Габра, на 30 км от София, в община Елин Пелин.

 

Снимка: YouTube

Рита и Тайка сключват брак в Лондон на съвсем семпла церемония.

Връзката им беше потвърдена през май 2022, когато бяха забелязани заедно. Преди това само се носеха слухове, че са заедно.

Снимка: Getty Images

Тайка Уайтити стана много популярен, след като влезе като режисьор в света на „Марвъл“. Той застана зад камерата на „Тор: Рагнарок“, който стана един от най-успешните филми за Бога на мълниите.