Навръх празника на Вси светии виртуозният сценарист и режисьор Едгар Райт ни кани да се отправим на уникално пътешествие през времето и пространството до най-бляскавите и най-тайни кътчета на Лондон, където лежи интригуващата и страховита мистерия на оригиналния психологически трилър "Последна нощ в Сохо".

В центъра на историята е Елоиз (в ролята е Томазин Макензи) – младо момиче, което се мести от провинцията в Лондон, за да преследва мечтата си да стане известен моден дизайнер.

Макар и не всичко да върви както си го е представяла, Елоиз не се отказва от плановете си и когато една вечер по мистериозен начин се озовава през 60-те години на миналия век в Сохо, където се запознава с ослепителната, бленуваща да бъде певица Санди (в ролята е Аня Тейлър-Джой), животът ѝ се преобръща и изглежда, че мечтите наистина се сбъдват.

Скоро обаче Елоиз и Санди откриват, че под привидния блясък на миналото се крие нещо зловещо, и двете се оказват хванати в кошмарен капан с ужасяващи последици.

С "Последна нощ в Сохо" Едгар Райт, един от най-добрите и обичани от феновете режисьори на своето поколение, прави стъпка към нови хоризонти в забележителната си кариера, поемайки към по-мрачните измерения на психологическия трилър, запазвайки неподправения си авторски стил, отличаващ се с богато тематично разнообразие, брилянтен монтаж, забележителен саундтрак, преплитане на множество жанрови елементи и не на последно място, включващо своеобразен поклон към редица кинокласики.

На Хелоуин "Последна нощ в Сохо" ще предложи на зрителите в кината изживяване, което няма как да ги остави безразлични. 

Режисьор на "Последна нощ в Сохо" е Едгар Райт (Горещи палки, Скот Пилгрим срещу света, Зад волана) , който е и сценарист заедно с Кристи Уилсън-Кернс (1917).

Продуценти са Нира Парк, Тим Бевън, Ерик Фелнър и Едгар Райт, а в ролите влизат Аня Тейлър-Джой, Томазин Макензи, Мат Смит, Терънс Стамп, Диана Риг и др.

Изживяваме "Последна нощ в Сохо" от 29 октомври в кината. Гледайте трейлър във видеото горе.