Истинското ѝ име е Стефани Клифърд, но всички я познават като Сторми Даниълс. Тя е звезда от филми за възрастни, но сега предстои да я видим в нова светлина. Сторми ще е главен персонаж в комикса „Сторми Даниълс: Космическа сила“.

Снимка: Getty Images

41-годишната жена разказа за комикса: „Става въпрос за едно момиче, което е нормално през деня, но има суперсили. Всичко е сатира, разбира се, както може да се досетите от снимките. Ще ми се да можех да се сетя за името на персонажа, който е базиран върху образа на „онзи, който не бива да се назовава“.

Под „онзи, който не бива да се назовава“, тя имаше предвид американския президент Доналд Тръмп, на когото е базиран един от антагонистите в комикса. През 2018 г. Сторми Даниълс предизвика скандал, след като разкри, че е правила секс с Тръмп. И въпреки доказателствата, президентът продължава да отрича някога да е имал отношения с порноактрисата.

Снимка: Getty Images

Сторми Даниълс е имала само една молба към създателите на комикса: „Да не съм представена глуповата. Може понякога да се правя на такава, за да се възползвам, но после да разбират, че са направили огромна грешка. Правя се на „тъпа мацка“ само колкото да вляза. Веднъж, като съм вътре, ще сритам задниците на всички.“