"Момиче с потенциал" - мистериозната драма на режисьора Емералд Фенел, е новото филмово предизвикателство, с което ще се срещнем очи в очи в кината през 2021 г.

Първият трейлър на криминалната продукция е вече факт и можем спокойно да го определим като своеобразна кинопровокация, която разгръща въображението, стимулира креативността и насочва прожекторите към главната героиня, която създава паралелен свят, в рамките на който би могла перфектно да реализира плановете си. 

Касандра е жена с богато минало и противоречиво бъдеще. Самата тя решава да стане господар на съдбата си и да се превърне в катализатора на всичко, което предстои да се случи в живота ѝ… и в този на другите около нея.

Обикалянето на различни нощни клубове и образът на пияна и нестабилна жена се превръщат в нейна рутина, а джентълмените, "притекли се на помощ", в нейни жертви.

След непредвидени обстоятелства, които прекъсват медицинското ѝ образование, тя е готова да се върне към мечтите си и да разчисти пречките по пътя си. Не е готова обаче да забрави миналото и затова поставя един нов изкушаващ поглед към отмъщението.

Какво може да отключи такава непримиримост и да превърне миналото в двигател на бъдещето? Отмъщението ли остава единственият вариант да живееш живота си и да гледаш напред, освободен от товара на всичко, което е било? И има ли по-опасно явление от момиче с потенциал? 

Освен режисьор Емералд Фенел е и сценарист на филма. В главната роля влиза Кери Мълиган, а сред останалите в актьорския състав са Бо Бърнам, Лавърн Кокс, Адам Броуди, Сам Ричардсън и др.

През 2021-а само в кината ще се срещнем с едно "Момиче с потенциал", което просто няма конкуренция. Гледайте трейлъра във видеото най-горе.