Лято, слънце, море, приятели, безкрайни игри, мистерии и тайни - това са съставките на едно незабравимо детство и отправна точка на "Лятното приключение на Лука".

Най-новият анимационен филм на "Дисни" и "Пискар" ще ни отведе на едно вълнуващо пътешествие из бреговете на Италианската Ривиера, като в края му нищо вече няма да бъде същото. 

Първият трейлър на "Лятното приключение на Лука" ни потапя в неповторимата атмосферата на идилично и живописно италианско градче край морето и ни запознава с Лука – на пръв поглед едно съвсем обикновено момче, което изживява страхотно лято, изпълнено с приключения, сладолед, паста и безкрайни разходки със скутер, които споделя с най-добрия си приятел.

Но над безгрижните им дни тегне заплахата на дълбоко пазена и необикновена тайна - двамата са морски чудовища от друг свят, скрит точно под повърхността на водата.

През какви предизвикателства ще трябва да преминат двете момчета? Каква е цената да бъдеш себе си? Предстои тепърва да разберем...

Изпълнен с колоритни герои и много хумор, анимационният филм "Лятното приключение на Лука" е трогателна история за детството, приятелството и пътя към това кои искаме да станем, когато пораснем. История, в най-добрите традиции на "Дисни" и "Пиксар", която ще покори сърцата на малки и големи. 

Режисьор е Енрико Касароса, номиниран за "Оскар" за късометражния филм на Пиксар "La Luna", а продуцент е Андреа Уорън, познат от работата си зад продукциите "Колите 3" и "Лава". 

"Лятното приключение на Лука" ще преживеем това лято само в кината. Гледайте във видеото най-горе първия трейлър на филма, ексклузивно предоставен на Ladyzone.bg от "Форум Филм България".