След като наруши целостта на пространство-времето, като отвори вратите към Мултивселената в мегаблокбастъра "Спайдър-мен: Няма път към дома", доктор Стивън Стрейндж (Бенедикт Къмбърбач) се изправя пред тежките последици от своите действия в предстоящия "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта" – продължение на "Доктор Стрейндж", приетия радушно от критиката и феновете хит на Марвел от 2016 г.

Неспособен сам да се справи със задачата да овладее излезлия от равновесие всемир, Стрейндж се обръща за помощ към живеещата в изгнание и бореща се със своите собствени вътрешни демони, бивша Отмъстителка Уанда Максимоф (Елизабет Олсън) – Червената вещица.

Двамата се сблъскват с редица препятствия и противници, сред които някогашният ментор и майстор на мистичните изкуства Карл Мордо (Чуетел Еджиофор), безсмъртното древно създание Шума-Горат и с може би най-голямата заплаха за вселената до момента – покварената версия на самия Доктор Стрейндж.

На 6 май откриваме едно ново измерение на Стрейндж - с дългоочаквания "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта", предвождан от легендарния майстор на жанра Сам Рейми и Бенедикт Къмбърбач, филмът ще ни отведе на впечатляващо пътешествие в неизвестното, през умопомрачителните и опасни алтернативни реалности на Мултивселената.

Новият вълнуващ трейлър на "Доктор Стрейндж в Мултивселената на лудостта" ни разкрива още от забележителните измерения на реализираната с огромно въображение и размах продукция, която обещава може би най-смелото и мрачно приключение, което Марвел са ни предлагали до момента на големия екран.