Този Хелоуин откриваме ужасяващата истина за "Кухия човек". Създаден по едноименната, изключително популярна серия от комикси на Кълън Бън и Ванеса Р. Дел Рей за Boom! Studios, "Кухия човек" е страховит свръхестествен трилър, който е решен в най-добрите традиции на жанра, но в същото време смело излиза от калъпа на до болка познатите ни формули и клишета. 

Филмът предлага смразяващо кръвта изживяване с богато тематично разнообразие и вълнуваща история, в центъра на която лежи мистерията на "Кухия човек". 

След като група тийнейджъри от американския Среден Запад изчезват мистериозно, местните хора приписват деянието на "Кухия човек" – страховито същество от популярна градска легенда. 

Във случая е въвлечен бившият полицай Джеймс Ласомбра (Джеймс Бадж Дейл), който все още не е преодолял травмата от трагичната смърт на съпругата и сина си. 

Докато се опитва да намери някакъв смисъл и връзка в отделните истории, той се натъква на тайна група, която се опитва да призове ужасяващо мистично създание. Много скоро животът на Джеймс попада в смъртна опасност, а истината за "Кухия човек" заплашва да разруши разума му. 

Сценарист и режисьор на "Кухия човек" е Дейвид Прайър (AM1200), а продуценти са Рос Ричи (Два патлака) и Стивън Кристи (City Lights). В ролите освен Джеймс Бадж Дейл (Железният човек 3, От другата страна) са Марин Айрланд, Стивън Рут, Рон Канада, Робърт Арамайо, Джоел Кортни и Саша Фролова. 

"Кухия човек" е вече в кината (от 23 октомври), а вие гледайте трейлъра във видеото най-горе.