Наградите БАФТА  се считат за британския еквивалент на „Оскар“-ите, но церемонията по никакъв начин не е по-малко звездна, защото не липсват известни имена, които да я направят бляскава. Целия списък с победителите може да видите тук:

A ние отправяме поглед към червения килим и елегантните тоалети, които го погалиха – 10 от тях заслужиха нашето внимание, защото собственичките им бяха подходили към церемонията със стил, елегантност и мисъл за природата. Тази година организаторите подканиха всички да се съобразят с дрескода „устойчивост“ и да изберат нещо, което вече е носено, да наемат дреха под наем или да купят винтидж облекло.  Големи световноизвестни марки отдавна дават „под наем“ рокли на звездите – взаимноизгодно сътрудничество, в което името на известния човек работи за модния бранд, както и обратното.

Първата дама, която всички очакваха на събитието и тя не разочарова с визия, е херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън, която отново беше заложила на любима марка - Alexander McQueen. Роклята в бяло и златисто се отличи с нежни детайли и женствен силует. Освен това дрехата не е нова придобивка в гардероба на Кейт – тя я облече за първи път през 2012 г.

Чарлийз Терон, Зоуи Кравиц, Рене Зелуегър и Емилия Кларк също заложиха на елегантни тоалети – разгледайте цялата ни галерия, за да разберете кои бяха най-стилните звезди на вечерта.