Блиц въпроси към Симона Дянкова

Една година и пет месеца продължи "почивката" за националния ансамбъл по художествена гимнастика! Толкова измина от последното състезание на Симона Дянкова, Лаура Траатс, Мадлен Радуканова, Ерика Зафирова и Стефани Кирякова - световното първенство в Баку през 2019 г. Хубавото за момичетата на треньора Весела Димитрова и феновете на този спорт е, че краят е съвсем близо. Световната купа по художествена гимнастика тази година е в София и ще можем да гледаме нашите момичета по RING от 26 до 28 март, а в неделя финалите на отделните уреди ще бъдат излъчени и пряко по bTV!

Докато чакаме нетърпеливо надпреварата, ще ви представим петте момичета от ансамбъла ни в по-различна светлина. Репортажите на журналистката Флорина Иванова за живота на всяка от петте грации може да гледате от понеделник в предаването "Прeди обед". 

Специално за Ladyzone.bg Флорина направи блицове със златните момичета. Започваме със Симона Дянкова, капитан на националния ни ансамбъл по художествена гимнастика. Симона е родена на 7 декември 1994 г. във Варна.

Сладолед или шоколад?
Шоколад

Дънки или рокля?
Дънки

Кино или театър?
Кино

Книга или сериал?
Сериал

Море или планина?
Море

Брад Пит или Леонардо ди Каприо?
Брад Пит

Комедия или драма?
Комедия

Хип хоп или рок?
Хип-хоп

Шумно парти или разговор в тиха обстановка?
Разговор в тиха обстановка (този отговор бе подложен на съмнение - вижте във видеото в началото на материала какво се случи - бел.ред. :)

Кафе или чай?
Кафе

Футбол или баскетбол?
Футбол

Всичко около Световната купа по художествена гимнастика следете на btvnovinite.bg >>