Певицата Жана Бергендорф работи по проект с композитор, ангажиран от Disney и няма търпение да отиде на почивка на българското море. На гости в "Шоуто на Николаос Цитиридис" тя сподели, че мечтае да участва в "Америка търси талант". Любимата й част от нашето Черноморие е Иракли. Много иска да отиде там с палатката, сина си и кучето, след като пандемията приключи. 

Чуйте уникалното й изпълнение на песента на Лейди Гага и Брадли Купър Shallow - във видеото. 

Жана говори открито и за зависимостта от наркотиците, която вече е преодоляла. В плановете й е да създаде фондация за подкрепа на хора, борещи се с различни зависимост. Самата тя, като минала по този път, споделя колко е трудно и колко е важна подкрепата на околните.

За проблемите на поп певицата с наркотиците започна да се говори, когато в началото на 2016 г. беше задържана в столицата за употреба на кокаин. Тогава изпълнителката на хита „Самурай“ беше предизвикала лека катастрофа, след която се установява чрез полеви тест наличие на кокаин. По-късно, през 2016 г., Жана направи самопризнание - "Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной и затова толкова ми тече носът. Всичко е от кокаина."

 

Гледайте целите епизоди на шоуто на bTV Plus.