Актрисата и модел Сара Драгулева е един от новите членове в екипа на „Преди обед“. Красавицата ще води рубриката „Долче вита“, чрез която зрителите на bTV ще пътешестват, ще следват звездите по техните маршрути, ще спортуват и ще се забавляват.

„Да, животът ми наистина е сладък. Много съм щастлива и нямам никакви забележки към това, което ми се случва. Колкото до сладките неща за похапване, повече съм фен на соленото“ – сподели Сара Драгулева.

Скоро ще завърши актьорско майсторство в НАТФИЗ, а покрай професията си на модел е обиколила много страни по света.

„Била съм на Карибите, в Сингапур, в Барселона, където е толкова хубаво, че бих живяла там. Била съм в Англия, Гърция… Моделството ме научи на работа в екип, на отговорност. Продължавам да се снимам, но не толкова активно“ – поясни Сара.

Относно провокативните си снимки в Инстаграм тя коментира:
„Не всичко, което се показва в Инстаграм, се одобрява от православната църква, но така работи тази социална мрежа. Фен съм на добре изглеждащите хора, на хората, които се поддържат“.

Заедно с модния експерт Антония Йорданова Сара ще има и модна рубрика в „Преди обед“, в която ще влезе в ролята на модел.

В студиото бе и приятелят на Сара – Папи Ханс (Константин Трендафилов).

„Преди много време се видяхме в едно заведение, правех се на интересен, но тя ме отсвири. Наскоро й написах „Хей, какво става? Не сме се виждали от 100 години“ и тя взе, че ми отговори“ – разказа поетът и певец.

„Стана ми приятно, че ми пише. Отговорих му с едно мое запазено изречение „Не съм те виждала от малка“ и започнахме да излизаме. Един месец го влачех по йоги и планини“ – допълни Сара.

Папи Ханс призна, че не обича да пътува и може да изкара цял ден в една стая стига да има лист, молив и по възможност микрофон.

„Исках да я вкарам в мой клип. Когато хората видят истински чувства, те ги разпознават, така че реакцията след излизането на „Моряк“ беше подобаваща“ – сподели певецът за клипа, чрез който обявиха връзката си.

„За мен пандемията беше нещо позитивно. Преди това всичко се случваше твърде бързо, включително в отношенията. Момичета се появяват и излизат от живота ти. Нямаш време да опознаеш хората. А със Сара се опознахме и видях, че е много по-дълбок човек“ – призна Папи Ханс.

Утре излиза четвъртата песен от неговия концептуален албум, който ще се състои от 12 парчета. През месец май излизането на албума ще бъде съпроводено и от нова книга на Константин Трендафилов.

„Кой каза, че двамата не можем да работим добре заедно?“ – написа Папи Ханс при обявяването на проекта си.