Виолина се класира на второ място в MasterChef, след като се представи перфектно на финала и предизвика себе си с ястия с много въображение.

Докато Виолина участва в предаването, съпругът й се грижи и готви на децата. 

"Те са капризни. Всеки харесва различни видове спагети. За единия готви "Карбонара", за другия - "Болонезе". Всеки път."

В Инстаграма си споделя и други начини за приготвяне - фусили с панко, сирена и билки.

Виолина започва да се интересува усилено от готвене именно покрай децата си. При захранването на втория й син, установяват алергия към млечните и други продукти. Започва много да чете и да се интересува. Започва сама да му готви всичко, тъй като не може да разчита на детска кухня, заради по-специфичното му хранене. 

Интересува се от безглутенови храни и се запалва по здравословното хранене. В дома си готви всичко, но е наложила и някои ограничения.

"Солта почти не присъства на трапезата ни, също и пърженото. Ограничили сме и млечните продукти, макар много да ги обичаме."

Споделя, че в MasterChef са й се случили само хубави неща. 

"Съжалявам, че това нещо приключи. Все едно ми е недостатъчно. Имам чувството, че точно когато стана най-сладко, ми го взеха. Иска ми се да следва ново преживяване. "

За Коледа Виолина приготвя специални ореховки по нейна рецепта, която пази в тайна.

Цялото предаване гледайте на btvplus.bg