„Радвам се, че спечелих първия сезон на "Ергенът“. Бях сигурна, че Виктор ще избере Александра, но нещата се развиха по друг начин. Поласкана съм, че получих последната роза“ – сподели Виктория Капитонова в „Преди обед“.

Тя придоби известност и с участието си в MasterChef, като още тогава бе определена като хитруша.

„Наричат ме хитруша вероятно, защото успявам с говорене, интонация и погледи да стигна до това, което искам. Понякога и играя, признавам си го“ – заяви Виктория през смях.

Тя коментира и конфликта си с Александра.

ГЛЕДАЙ най-добрите моменти от сезона на "Ергенът" тук >>

„Там изпадаш в крайни състояния, защото нямаш други социални контакти. Не мога да кажа, че това, което видях на екрана, съм точно аз. Никога не бих изпаднала в такава агресия в реалния живот, защото можеш да си тръгнеш. В риалитито няма как да си тръгнеш. Излях чашата с джин, защото исках да сложа точка на разговора с Александра. Сега по-скоро съжалявам за този момент. Не е красиво и не ми отива, но се случи. Бих се извинила на Александра. Нямам лоши чувства към никого, това е игра, шоу и каквото се е случило, трябва да си остане там“ – призна Виктория.

Тя допълни, че, ако има работен ангажимент с Александра, ще го изпълни.

„Ние сме професионалисти. Беше редно да има някакво шоу. Гледах подобни предавания от други държави и видях кое е интересно и кое не. Разбрах, че, ако стоя на едно място и спестявам емоциите, няма да е атрактивно. Малко прекалих, разбира се“ – каза Виктория, смеейки се.

На въпроса на Сашо Кадиев дали не е разглезено момиче, което иска да получи всичко, тя отговори „Всеки иска да получи всичко, просто аз не го крия“.

„Имаше период, в който ревнувах от Блага, защото бе на най-готината среща с парапланерите. После Виктор подари на Алекс гривна, а на Дениз обувки. Е, накрая и аз получих подарък (смее се). В реалния живот очаквам мъжът да поеме инициативата. Мисля, че в предаването успях да не съм срещу моята природа. Не съм канила Виктор на разговори. Винаги инициативата идваше от него, докато с другите момичета не беше така. Успях да бъда себе си“ – коментира г-ца Капитонова.

Двамата с Виктор не са развили връзката си, защото са въприемали всичко като шоу, като игра.

„Снимките приключиха и си казахме „Благодаря за прекараното заедно време!“. Не сме имали интимни отношения“ – поясни Виктория.

Тя е разбрала, че с Виктор няма да се получат нещата, след като е видяла реакцията му след скандала с Александра.

„Той реагира в моя полза, но ако бях на мястото на Александра, нямаше да ми е приятно. И аз биха постъпила като нея. Няма как Виктор да не знае кой е излял джина. Няма как Деница да го е направила… Освен това аз не знаех, че Виктор се е целувал с толкова много момичета. Не съм привърженик на отворените връзки“ – поясни Виктория.

След разговора тя показа в студиото как приготвя къдрав пай с ягоди.