Пианистът Евгени Генчев, познат на всички зрители от втори сезон на "Ергенът", бе главен герой в новия епизод на „Търси се…“. В предаването участваха най-близките му хора. Ето какво сподели Валерия пред камерата на bTV.

„Аз съм човекът, който може да го разбере за всичко. Трудности дали да бъдем заедно не сме имали. Трудното е да се поддържа връзка от разстояние… Евгени е много спокоен за разлика от мен, аз съм по-сприхава. Той премисля нещата, много е грижовен. Случвало се е да съм с температура и да не си вдигам телефона, а той звъни на майка ми и пита как съм“ – призна манекенката.

Тя добави, че Евгени е много романтичен и често й прави изненади.

Снимка: bTV Media Group

„Продължаваме да си пишем писма, а за Св. Валентин ми подари катинарчета със сърца и важните дати в нашата връзка: първа среща, първа целувка, годежа. Беше много мило! Още не сме говорили за сватба и деца. Благодаря му, че направи живота ми по-красив през последната една година. Благодаря му за това, че не се опитва да ме промени, а се нагажда според моя начин на живот“ – обобщи Валерия.

Снимка: bTV Media Group

„Ти си най-страхотният мъж! Сигурна съм, че ще бъдеш и най-страхотният баща. Сигурна съм, че в бъдеще ще имаш невероятна грижа към бъдещите близнаци, които ти толкова много се страхуваш да имаш! Но пък не се знае – може да станат и три“, с усмивка завърши Валерия в предварително записано видео.

Евгени призна в студиото на „Търси се…“, че е усетил, че Валерия е специална още от първия момент.

„Аз я провокирах, за да тествам доколко бихме имали шансове за успешна връзка. След предаването тя бързо проби стените, които аз изграждам около себе си. Вече мислим за постоянно съжителство“ – добави Евгени.

Много емоционално бе и участието на родителите на пианиста.

Снимка: bTV Media Group

„Евгени е късметлия, той не би трябвало да се роди, защото между него и брат му изгубихме едно дете. Лекарите ни казаха, че трябва да изчакаме, преди да решим да имаме друго. Но Евгени се появи съвсем неочаквано. Просто той е роден с късмет“ – сподели баща му.

„Притеснителен е, винаги е обичал да се гушка, когато беше малък… Приеха го да учи в Лондон с пълна стипендия. Радваме се, че през последните месеци е по-често в България“ – добави майката на Евгени – Светла.

Вижте повече във видеото: