В новия епизод на „Ергенът“ Виктор покани на групова среща шест от дамите. Всъщност срещата бе под формата на тематични фотосесии с всяка от тях.

Снимка: bTV Media Group

Деница избра „Младоженци“, Дениз – „Спасители на плажа“, Виктория – „Фермери“, Александра – „Пепеляшка“, Блага – „50 нюанса сиво“, а Гери – „Адам и Ева“.

Снимка: bTV Media Group

„Много обичам да се снимам. Нормално е момичетата да ми завидят, че Виктор бе полугол до мен“ – сподели Дениз за своята фотосесия.

Снимка: bTV Media Group

„Уникално! Никога не съм се чувствала така. За първи път обличам булчинска рокля и искам да ми се случи и реално“ – призна Деница.

Снимка: bTV Media Group

„Виктория е доста креативна. Беше си подготвила сюжети и конкретни пози. Изненада ме много приятно. Аз бях общо взето като марионетка“ – така Виктор описа фермерската фотосесия.

„Очаквах Гери да се отпусне, но не до такава степен. Направо ни разби. Дори на мен ми стана малко неудобно от това, което видяхме. Беше малко прекалено“ – коментира Виктория превъплъщението на Гери като Ева.

Снимка: bTV Media Group

„Аз като артист и модел мога да се абстрахирам от външни фактори по време на снимки, но Виктор не успя. Може би някои от мацките са му повече на сърцето и успяват да го разсеят все още. Всички го разсмиваха“ – сподели Гери плачейки. След снимките тя изпадна в нервна криза и обвини другите дами, че са попречили на фотосесията.

Снимка: bTV Media Group

Блага бе много доволна, че се снима в садо-мазо стил.

„Много искам това да е истина“ – сподели тя.

Снимка: bTV Media Group

„Много трудно ми беше да гледам. Неприятно е да виждаш човек, когото харесваш, да се държи с друга жена така, както искаш да се държи с теб“ – призна Алекс.

Докато тя се снимаше в ролята на Пепеляшка, другите дами коментираха, че аутфитът й отива и е точно за нея.

Снимка: bTV Media Group

 

„Няма химия между тях“ – заключиха те, като й завидяха за страстните целувки с Ергена.

Снимка: bTV Media Group

В края на краищата Виктор реши, че най-добрите снимки са били с Виктория и я покани на вечеря.

Снимка: bTV Media Group

Първата вечеря на Виктория с Ергена можете да си припомните тук: