А сега ще ви разкажем за специален концерт, в който световноизвестният диригент Максим Ешкенази ще събере десет талантливи и успешни дами на 10 май в на НДК. На сцената на зала 1 се събира компанията на 10 забележителни жени, като в забавния сюжет за спечелването на сърцето на диригента Максим Ешкенази са замесени звездните солистки от трупата на Музикалния театър - Еделина Кънева, Десислава Николова, Боряна Йорданова, Олга Динова и Теменужка Трифонова, подкрепени от силното женско присъствие на най-нашумелите български певици - Михаела Маринова, Михаела Филева и най-талантливите актриси от българската сцена - Стефания Колева, Богдана Трифонова и Ана Пападопулу. 

Актрисата Стефания Колева и певицата Михаела Маринова се включиха на живо в ефира на "Тази събота", за да споделят вълнуващи подробности за събитието.

"Най-хубавото нещо в цялата работа е, че Максим за първи път ще дирижира оркестъра на Музикалния театър "Стефан Македонски", каза Колева.

"Ще има още две музи, които са мои колежки актриси - Богдана Трифонова и Ана Пападополу", допълни Стефания.

"Щастлива съм, че ще мога да изпълня песни от емблематични филми - не само български, а и световни продукции. Мисля, че това се случва при нас за първи път", каза Маринова.

"Това събитие на 10 май в Зала 1 на НДК ще е наистина нещо магично. На сцената ще е Михаела Филева и Еделина Кънева", допълни певицата.

Вижте какво още споделиха Стефания Колева и Михаела Маринова във видеото най-горе.