Обичаната българска актриса Стефания Колева беше гост в предаването 120 минути“ по bTV. Тя разкри над какво работи в момента и какви са плановете ѝ за бъдещето.

„Не мога да кажа, че дните ми са скучни“, сподели звездата от сериала „Тя и той“.

В момента тя участва в постановка, която разказва за писател, който кани на среща 4 важни жени в живота си, с които е излизал, преди сватбата си. Стефания играе ролята на ученическата любов на писателя, но самата тя не може да си спомни да е имала ученическа любов.

На 4 декември актрисата се готви да участва в постановката „Извънредно специално“ в Зала 1 на НДК, но пандемията застрашава провеждането на събитието. Ако кризата с четвъртата вълна на COVID се задълбочи, е много вероятно събитието да не се състои.

Тази перспектива притеснява Стефания, но не прекалено много. Тя е убедена, че спектакълът ще се състои, дори и да не е на датата, за която е предвиден сега. Актрисата вярва, че пандемията ще отмине и всичко ще се върне към нормалното. Самата тя е ваксинирана.

Снимка: Евгений Милов

Талантливата актриса отправи и друго предупреждение – че хората не бива да отлагат профилактичните си прегледи, защото превенцията е най-добрият начин за борба с болестите. „Освен COVID има и други болести“, напомни тя. „Не отлагайте превенцията.“

В края на интервюто водещият Светослав Иванов зададе стандартния си въпрос за любимата българска дума на госта си. Стефания Колева сподели, че нейната любима дума е „Разбира се“.

Цялото интервю може да видите във видеото.