Сантра и Мария Илиева споделиха пред Петя Дикова своите размисли и емоции, свързани с майчинството.

„Да, имах страхове, но в майчинството най-много ме изненада това, че не е чак толкова трудно. Не трябва и да се отлага“ – заяви Сантра, която роди на 1 март т.г.

„Баба ми постоянно ме питаше „Дали няма за теб някое добро момче? Искам да стана прабаба“. Моята първа бременност беше късно – на 39. Не съм отлагала заради кариерата, просто чаках подходящия момент“ – сподели Мария Илиева.

Тя призна, че е срещнала любовта случайно – като всичко хубаво в живота. Именно тази връзка й дава уют и комфорт на душата й.

Двете певици са част от 12-те дами, посланици на новата кампания на ДНК „Направи го сега“.

„Участвам, защото виждам голям смисъл в кампанията“ – заяви Сантра.

„Партнирам на тази инициатива от доста време, защото да си майка е най-великата изява на женственост“ – поясни Мария Илиева.

Кампанията “Направи го сега” за 2022 г. е активна още от началото на февруари и вече има много нови регистрации. Всяка двойка, заченала новия живот през 2022, може да се регистрира на сайта www.napravigo.bg

Отново 20 семейства ще спечелят “Бебешки ДНК пакет” с всичко необходимо за първата година от живота на техните деца – храни, пелени, дрехи, аксесоари, козметика, играчки, количка, медицинска грижа и др.