Сериалът "Съни бийч" се завръща в ефира на bTV през февруари. За майчинството и ролите им в сериала актрисите Евелин Костова и Лидия Инджова разказват в студиото на "Тази събота". 

По време на снимките двете са "безгрижни млади дами", а в момента са семейни и майки. Лидия има син Мартин, който е почти на 11 месеца, а Евелин Костова - дъщеря Ивайла.

За новото ежедневие по време на майчинството си Лидия споделя: "Аз вече не мога да си спомня как беше преди. Сега вече е доста натоварено."

Евелин пък открива, че "един ден е доста по-дълъг, отколкото беше преди. Сега съм по-организирана. Имаме послушно бебе и успяваме да спим."И двете актриси споделят, че им липсва контактът с театъра и колегите. 

Заради извънредното положение Лидия няма да успее да празнува първия рожден ден на сина си със семейството си, както би искала. 

"Мартин ходи на ясла от 6-месечен. Чувства се добре, среща други бебета, друга обстановка. Ние сме в Брюксел и сме само с мъжа ми. Затова за Мартин е важно да общува колкото може", казва тя. 

Евелин Костова пък не смята да я пуска дъщеря си на ясла.

"Със сигурност ще ходи на детска градина, но не при баба й, която е детска ичителка, защото ще разваля дисциплината", през смях обяснява тя.

За 2021 година Лидия си пожелава здраве и да може да се смее с приятелите си, а Евелин иска да отпадне притеснението, когато хората се срещат помежду си. 

Цялото предаване "Тази събота" гледайте на btvplus.bg