Сандра Цветанова – момичето, което изненада баба си, появавайки се на сцената на музикалното шоу „Гласът на България“, беше гост на Натали Трифонова в COOLt. Участничката избра да се присъедини към отбора на Галена.

19-годишната дама споделя, че се чувства прекрасно и е много доволна, че е успяла да впечатли не само баба си, но и зрителите. Сандра коментира, че нейните двама най-близки приятели са я записали за участие в предаването, но до последно не е вярвала, че нещата ще се получат, защото е много „срамежлива“.

Благодарна е и на екипа на „Гласът на България“ за идеята да изненадат по този начин баба й, която седеше в редовете на публиката и едва сдържаше сълзите си.

Сандра продължава и своето музикално образование, като е избрала да следва „Музикална педагогика“ в Софийския университет. Припомняме, че тя е завършила Националното музикално училище „Любомир Пипков“ с профил народно пеене.

„От малка се занимавам с народна музика и не съм спирала да пея“, казва тя.

Нелеката житейска съдба на Сандра отрежда тя да бъде отгледана от баба си Сладуна. 19-годишното момиче й благодари, че дава всичко от себе си, за да бъде това, което е днес: „Истината е, че тя направи всичко възможно, за да стигна до тук. Благодаря й, че коства част от живота си, за да бъда тук“.

„Баба ми ме научи на много неща - едното от тях е никога да не се предавам, каквото и да ми се случва. Тя е учовекът, който застава зад мен плътно, каквото и решение да взема“, споделя още Сандра и поздрави баба си с автентична народна песен на Павлина Гочева.

Младата певица мечтае за стабилно семейство и си обещава да не повтаря грешките на своите родители, когато тя стане майка. „Вярвам и знам, че Бог е отредил за мен само най-доброто“, добява Сандра.