Тази неделя в рубриката си Симона Загорова срещна зрителите на bTV с певицата Маги Джанаварова. Изпълнителката демонстрира как се приготвя бананов сладкиш.

Маги Джанаварова сподели, че това е бърза рецепта, с която винаги посреща гостите си. В случая обаче Симона трябваше да помага на Маги, защото големите нокти не ѝ позволяваха да прави някои прости неща, като например да натисне копчето на блендера.

В момента Маги е вегетарианец, но като по-малка е яла всякакъв вид месо. Тя е имала село и е яла всичко, което се приготвя там – от кюфтета до свински уши.

Втората рецепта, която двете жени показаха на зрителите, е за салата с айсберг и бейби спанак.

По време на готвенето, Симона попита Маги какво я вдъхновява за песните, които сама пише.

„Най-вече някакви мои лични мисли, но много често се вдъхновявам когато преживея нещо по-тежко и съм в лека депресия.“

През 2011 г. Маги Джанава спечели третия сезон на „Мюзик Айдъл“ и сподели, че от тогава животът ѝ се е променил значително. Интересът към нея е бил особено силен в началото, но с времето е запознал да затихва.

Успехите ѝ не свършват единствено с музикалните предавания. Песента ѝ „Трябва да знам“ става огромен хит. Тя разкри, че тази песен е била част от наградата във формата и е била създадена предварително, за да бъде изпълнена от победителя.

Още за изпълнителката и двете рецепти може да видите във видеото от „Тази събота и неделя“.