Започнаха снимките на най-новия сериал на bTV, който зрителите ще могат да видят само след няколко месеца. „Мен не ме мислете“ ще ни вкара в сложния свят на взаимоотношенията по време на развод.

Сериалът, който е от създателите на „Съни Бийч“, ще ни покаже историята на жена на средна възраст, която минава през тежък развод. Тя се бори да запази индивидуалността си и двете си деца по време на процеса, което никак не е лесно.

В главните роли ще видим Весела Бабинова, Руши Видинлиев, Иван Юруков, Дария Симеонова и Ирина Митева.

Персонажите са предизвикателство за някои от актьорите, тъй като са съвсем различни от тях като характер. Иван Юруков сподели, че неговият образ е на човек, който е в душевна криза и е пред разпад.

Руши Видинлиев пък играе ролята на адвокат, който е много интелигентен и много отдаден на работата си, но се оплита в глупости и това го прави по-близък като образ до популярния певец и актьор.

В сериала, който ще завладее праймтайма на bTV през пролетта, се преплитат любов, комедия и драма. Героите са обикновени хора, а не известни и богати, така че по-голям брой от зрителите ще се идентифицират с тях.