Елвира Далакова, Ева Георгиева-EVA и Теодора Калинина коментираха „Ергенът“ в компанията на Натали Трифонова и Асен Кукушев.

„С Елвира имаме по един Александър до себе си. Не е един и същ, но любопитното е, че двамата са на една възраст и са една и съща зодия“ – сподели певицата EVA.

Снимка: bTV Media Group

След излизането от романтичното риалити тя поднови връзката със своя приятел, с когото вече седма година са заедно.

„Бяхме се разделили и той беше много разстроен, че влизам в „Ергенът“, защото си мислеше, че наистина ще се омъжа там. Той е свикнал, че съм експресивна и много отворена като човек, но все пак го заболя“ – призна EVA.

Снимка: bTV Media Group

„Моят приятел Александър живее в Пловдив, та се налага да пътуваме. Много съм щастлива с него! Докато бях в шоуто, всеки ден ми е пращал съобщения на телефона. Когато ги прочетох след излизането, душата ми се стопли. Казах си „Това е човекът“ – сподели Елвира.

Относно голямото признание, което направи в предаването, тя поясни, че не го е споделяла дори и с приятелките си. Страхувала се е да не бъде обект на подигравки.

„Чрез предаването осъзнах, че това не е нещо, от което човек трябва да се срамува. След излъчването на епизода получих много съобщения от девойки, които също се срамуват от това нещо. Също и от мъже, които са в тази ситуация. Радвам се, че им вдъхнах кураж“ – коментира Елвира.

Снимка: bTV Media Group

Теди сподели, че няма мъж до себе си. Да е интелигентен и откровен – това са най-важните за нея неща. Според нея Марта трябва да спечели формата. EVA залага на Александра, а Елвира иска победител да е Деница.

Снимка: bTV Media Group

Вижте видеото горе, за да чуете какво стихотворение е написал Асен Кукушев за Елвира. Ще разберете и защо той подари на EVA ябълка, а на Теди – грамофонна плоча.

Снимка: bTV Media Group