Последната година промени коренно живота на още едно момиче, с което се запознахте от ефира на bTV. Петя Панева спечели сърцата на публиката и титлата "Гласът на България", но най-специалното сърце, което покори, беше това на нейния Митко. Наскоро той я направи своя съпруга, а какво разказаха двамата пред камерата на COOLt за най-щастливия си ден - вижте.

Казват, че музиката ги среща, но любовта ги събира. Те са победителката в "Гласът на България" Петя Панева и нейният любим Митко, които официално си казаха заветното "да" навръх Великден.

"Опитахме се нали максимално до колкото можем да опазим тази тайна", призна Петя. "Но пък си казах, че това нещо няма как да остане скрито-покрито, така че нека и хората да се радват заедно с нас."

Любов от пръв поглед - така младоженците определят своето запознанство. Разкриват още, че дори за миг не са имали съмнение в чувствата си един към друг, както и към решението да свържат животите си завинаги.

"Ние се видяхме буквално и това беше. Ние осъзнахме много неща от първия ден от първия миг", каза новият съпруг на певицата.

"Нямаше нужда… нямали сме такива чатове денонощни, ние не сме си писали", допълни Петя. "Ние се видяхме и беше ясно, че това е. Няма да имаме други хора повече в живота си."

Решението да падне на колене пред своята любима Митко взима спонтанно - на 24 декември пред камината.

Сватбата оправдава всички очаквания на Петя, която като всяко момиче си мечтае за вълшебно празненство с принца на живота си.

Най-ценният подарък, който булката получава, са пафти, подарени от родителите й.

"Подаръка с пафтите беше много силен и емоционален момент, наистина много се разчувствах", сподели те. "А и посланието, което носят те, а именно да ги предам и на моите деца. И че пафтите носят у жената това благоденствие за деца и т.н. Просто много емоционални и силни моменти бяха и много им благодаря, че го направиха това нещо Щото този подарък няма да го забравя, ама никога."

Като всяка млада двойка, Петя и Митко черпят опит и вдъхновение от техните семейства, които им дават и безброй ценни съвети.

"Една от мечтите ми детските мечти беше да бъда като мама. Мама се е омъжила на 21. На 22 е родила мен. Не съм знаела, че нещата ще се случат по този начин - на тази възраст ще намеря най-правилния човек за мен, че ще се случи така. Явно е някаква съдба."

За двамата семейството е висша ценност, а стабилните отношения се градят с уважение и подкрепа.

"Може би заради това, че аз съм по-малка, много често получавам въпроса "Е, добре как може сега толкова малка. Отидоха ти младините!". Защо? Напротив - това е толкова хубаво да успееш да намериш на тази възраст човек, който наистина да ти е такъв стълб, такава опора."