Музикална суперзвезда, майка, съпруга, бизнесдама – Пинк е всичко това. Повече от 20 години песните ѝ не слизат от класациите, а албумите ѝ са продадени в над 90 милиона копия по целия свят. Получава най-престижните отличия, включително и три награди „Грами“. Тази година освен с два сингъла и нов албум, тя се завръща и с документален филм. All I Know So Far съдържа ексклузивни кадри от последното световно турне на звездата, срещите ѝ с публиката, задкулисни интервюта и лични архиви.

„Аз всъщност не исках да документирам турнето. Бях работила с режисьора Майкъл Грейси по клиповете на „A Million Dreams” и “Walk me home”. Той искаше да го направи, защото му се струваше удивителна тази съпоставка между това, че съм жена и това, което той нарича „майка-рокзвезда, която пълни цели стадиони“ и че няма разделение между тези две неща. Аз лично не разбирах защо някой би искал да гледа този филм, но реших, че може да е много добра капсула на времето за децата ми. Да могат да се върнат назад и да видят как са се случили нещата наистина, а не само да се мъчат да си спомнят какво е било детството им. Просто исках да видят колко са били обичани“ – споделя Пинк. 

Филмът проследява турнето на Пинк, което продължава година и половина и включва 156 концерта в 18 държави. Освен впечатляващите ѝ изпълнения, феновете стават свидетели и на най-съкровени моменти на певицата със съпруга ѝ Кери Харт и децата им Уилоу и Джеймисън.

„Казах на Майкъл, че ако ще правим това нещо, камерите трябва да ни следват през цялото време, а не само от време на време. Не исках нищо да е нагласено или пък по сценарий, не исках да се обличам специално за това. Исках да се види по възможно най-автентичен начин какво значи да се направи такова шоу, докато семейството ти е постоянно около теб. Децата се справиха добре. Първия ден Уилоу цял ден гледаше втренчено в камерата. Майкъл ѝ каза: „Не прави това“. Имаше една сцена, в която тя ме целува, но гледа право в обектива. Това е един от любимите ми моменти. Но вече са свикнали. Нашият живот е един хаотичен цирк. Те са свикнали и това не беше по-различно изживяване за тях“ – разказва певицата. 

Тя споделя, че трудно постига баланс между майчинството и живота на сцената.

Според мен най-трудното нещо за всяка работеща майка е чувството за вина. От това, че не си достатъчно дълго с тях, че не правиш нещата както трябва. За мен лично най-трудното е да се опитвам да правя всичко. Питайте който и да е родител кои са най-трудните дни в живота му и ще ви отговори, че това е, когато децата му са болни“ – признава Пинк.

През февруари тя пусна ново парче, в което участие взима и дъщеря ѝ.

„Тя е много смешна. Винаги ѝ е харесвало да пее, но това не е нейното нещо. По време на карантината се научих как да правя записи сама, което е огромно постижение за мен. Тя дойде при мен един ден, докато работех по песента и поиска да пеем заедно. Направихме го и после тя отиде да плува. Така приключиха нещата за нея. Онзи ден ѝ казах: „Миличка, имаш песен номер едно в Нидерландия. Това си е голяма работа.“ Тя каза: „Кой град е там?“ Аз ѝ казах: „Амстердам. Ти много обичаш Амстердам!“ И тя каза: „Да, наистина го обичам. Сега може ли да гледам „Аватар“?“ – споделя Пинк.

Документалната лента излезе на 21 май в 240 държави.