Следва среща с една звезда, която е достатъчно известна, но и достътъчно обичана от публиката, за да си позволи да покаже една различна своя страна - на ранима, чувствителна жена, която говори за загубите и трудните моменти. Една звезда, обичана и заради скромността си и мъдростта да остане земна въпреки мащаба, с който работи - единствената Николина Чакърдъкова. Дни преди големите си концерти в НДК на 11 февруари примата на народната ни музика посреща екипа на bTV във фамилната си къща си в Гоце Делчев, където живеят три поколения.

"Аз се радвам най-много на едно пожелание - да играя на сватбите на внуците и да седя както публика на сватбите на правнуците", каза тя.

"Успях дотук да сваля едни 13 кг, надявам се 15 кг до концерта. Всеки ми казва колко съм променена и сега осъзнавам колко съм била пълничка", сподели Чакърдъкова.

"Най-чаканите песни са най-популярните, които публиката знае. В един концерт трябва да има за всички по нещо", категорична е певицата.

"Моето име го свързат само с хубави емоции, които те са изживяли. Може би затова толкова ме обичат и уважават - защото ти си бил причината те да се чувстват добре", смята тя.

"Най-хубавото е, че възпитах в себе си усещането за достатъчност. Достатъчно ми е да имам добри приятели около себе си, да имам здраво семейство, да имам хора, които да ме слушат как мечтая и какво още искам да постигна - да ми вярват или да ме подкрепят в тези идеи", споделя Николина.

"Да имам малкото време да се видя с моите блзики - да поплачем, да се порадваме. Аз съм човек, който се научи да цени малките неща в живота, защото осъзнах, че животът е много кратък и почти нищо не зависи от нас. Това, което зависи, ние го правим, но понякога съдбата ти казва "Стоп!", допълни тя.

"Останах здраво стъпила на земята. Аз съм толкова земен човек, че понякога ми казват, че чак не ми отива. Можех да бъда звезда, да бъде недостижима - но това не е моят живот", категорична е певицата.

"Най-трудното в нашата професия, това е да отидеш да пееш, когато по пътя загубиш някого, дори баща си - само след пет дни трябваше да съм на сцената. Дори и в най-големите загуби намирам сили - и това е благодарение на работата ми", сподели тя.

Вижте какво още сподели Николина Чакърдъкова във видеото най-горе.