Ники Илиев сподели впечатленията и емоциите си от участието си в предаването "Бригада Нов дом".

„Радвам се, че помогнах на баба Галя и внука й Галин. Изживях го със сълзи на очи, защото понякога съдбата наистина не е справедлива. Когато майка ти те отхвърли, а баща ти почине рано, страдаш от тежка форма на диабет, а баба ти има само 1% зрение, наистина не е лесно. Галин няма никаква вина за тези неща и въпреки това е позитивен. Желае да помогне на баба си, да й се отблагодари, че го е отгледала“ – коментира режисьорът в „Тази сутрин“ (bTV).

Той призна, че подкрепата му е била повече морална, въпреки че е лепил тапети и малко плочки в банятя, боядисал е входната врата и е помагал при пренасянето на мебелите.

„На Галин скоро му се обадих. Той се зарадва и миналата събота се видяхме. Получил е много предложения за работа след излъчването на епизода“ – сподели Ники Илиев, който се подготвя за снимките на втора част на филма си „Завръщане“.

Те ще започнат около 20 юни в Пловдив, след което ще продължат в Приморско и Поморие.

„Актьорският състав е същият. Йоана Темелкова ще има по-голяма роля този път, ще се включи и Китодар Тодоров. Основната тема е любовта и предизвикателствата, пред които ни изправя“ – обобщи режисьорът Ники Илиев.