„Всички мои любовни връзки по някакъв начин приличат на романтични комедии. Има я и романтиката вътре, другото, което се случва, за да не бъде прието като трагично, е по-добре да бъде възприето като комично, за да може животът да продължи“, заяви пред LadyZone актьорът и режисьор Ники Илиев.

Преди да си помислите, че сме го разпитвали за любовния му живот, ще ви кажем, че всъщност въпросът за романтичната комедия зададохме заради последния филм, на който Ники е режисьор и заедно с това един от главните актьори в него. Както се досещате, жанрът е романтична комедия, а заглавието -„Завръщане“. Премиерата на лентата е на 18 октомври.


Какво още ни сподели Ники Илиев за снимките на филма, за забавните случки зад кадър и вълнението си около премиерата – гледайте във видеото.


„Завръщане“ събира любими звезди от киното и театъра като Александър Кадиев, Ники Илиев, Бойко Кръстанов, Орлин Павлов, Евелин Костова, Диляна Попова, Башар Рахал, Райна Караянева, Клоуи Рахал, Боян Фераджиев, Искра Донова и Стефан Данаилов в една продукция. Очаквайте скоро и още ексклузивни интервюта с част от тях.

Още за филма и саундтрака към него: