.

 
ladyzone.bg
18+
Вие трябва да сте поне на 18 години!
Достъпът до тази статия за лица под 18 год. е строго забранен.

Въведете нова парола!

В случай, че имате проблеми с регистрацията или с достъпа до вашия профил може да се свържете с нас на имейл webdesign@btv.bg. Ще се раздваме да ви помогнем.

Невалиден имейл!

За по-добра защита на вашите данни е необходим валиден имейл адрес. На въведения имейл ще получите линк за потвърждение.

Михаела Филева и Орлин Павлов вече не са на себе си... Чуйте саундтрака им към филма “Завръщане”

| преди 3 седмици
Завръщане

Широките усмивки на българската музикална сцена - Михаела Филева и Орлин Павлов, са главни действащи лица и изпълнителни на официалния саундтрак към филма "Завръщане".  

Това е и първата съвместна песен на двамата. Видеото представя любопитни кадри от филма, който предстои да излезе на 18 октомври. Песента е написана от Графа и беше представена по време на плаващия концерт на Орлин на 28 август в Пловдив. 

Завръщане

„Завръщане“ събира любими звезди от киното и театъра като Александър Кадиев, Ники Илиев, Бойко Кръстанов, Орлин Павлов, Евелин Костова, Диляна Попова, Башар Рахал, Райна Караянева, Клоуи Рахал, Боян Фераджиев, Искра Донова и Стефан Данаилов в една продукция. Всеки един от тях разтуптява сърцата ни, но комбинацията от всички ще е зривоопасна. 

Завръщане
Коментар:
Изпрати
коментари: 0
  • Първо най-новите
  • Първо най-старите
Как ви действа есента?