Водещият на "Ергенът" Наум Шопов и приятелката му Теа Минкова са заедно вече над 10 години. В „Животът по действителен случай“ те споделиха за върховете и спадовете във връзката си, за 3-годишната си дъщеря Амая, за YouTube канала си и добре ли се чувстват, когато цялото им ежедневие минава у дома.

„Познаваме се от училище, тя е 1 година по-голяма от мен, но се открихме след завършването. Засякохме се случайно в тунела до Софийския университет. Започнахме да си чатим, като по цели нощи си писахме. Теа един месец не искаше да се видим“ – разказва Наум.

„Най-накрая се видяхме в центъра, той яде един дюнер, пихме вода… Две седмици по-късно заживяхме заедно. Със сакчетата ту у нас, ту при него. Така изкарахме 4-5 години“ – пояснява Теа.

„Завърших медицина с почти пълно отличие. Влязох от първия път, винаги съм бил зубър. Често съм имал съмнения относно себе си, чувствал съм се изгубен, не съм знаел с какво да се занимавам“ – откровен е Наум.

На въпроса на Алекс Сърчаджиева „Ти се влюбваш в доктор и 10 години по-късно живееш с актьор. Не се ли чувстваш леко прецакана?“, Теа отговори така:
„Когато започна да снима много, медиите пишеха за нас. Приятелките ми ме съжаляваха в началото, смятаха, че ще ме забрави. Но за толкова години Наум не ме остави на заден план.“

Снимка: bTV Media Group

Във видеото горе можете да видите тяхното жилище, на което те са правили 4 ремонта, „калили ги в спорове и караници“.

„Не се караме често, но когато го правим, е качествено – грандиозно и гръмко“ – споделя Теа. Двамата прекарват почти целия ден заедно, защото работят вкъщи.

„Нашите отношения са гладки, когато сме нонстоп заедно. Свикнах му на бесовете, не сме се разделяли. Когато се скараме, взимам си сакчето, след няколко часа се чуваме и се събираме пак“ – разказва Теа.

Тя и детето придружават Наум в Бодрум за снимките на "Ергенът".

Снимка: Асен Великов

„Миналата година ни беше много мъчно без него и решихме да не си го причиняваме пак“ – пояснява Теа.

Двойката е сгодена, но нямат официален брак. Признават, че засега не мислят за второ дете.