Тази събота, точно в 17 ч. по bTV Action красивата водеща Натали Трифонова ще ни потопи в един необятен свят – този на видео игрите. Предаването "Геймър" е единствено по рода си в родния телевизионен ефир.

"Това е индустрия за милиарди и мисля, че даже сме позакъснели с включването на този сегмент в телевизионния ефир", отбеляза водещата.

Снимка: bTV Media Group

„Много хора попитаха през последните дни защо аз ще водя предаването, какво разбирам от игри и т.н. Искам да успокоя всички, че в предаването ще участват експерти като Владислав Рашковски, които се занимават професионално с гейминг“, допълни Натали Трифонова.

Снимка: bTV Media Group

"Видеоигрите отдавна вече не представляват детска залъгалка. Игрите са доходоносна индустрия, но и носител на широк спектър от емоции, които могат да са за хора от всякакви възрасти“, каза Владислав Рашковски.

Той се счита за професионален геймър от поне 7 години.

Първият гост в предаването ще бъде Слави Клашъра, който има над един милион последоветели в YouTube.

В „Геймър“ ще се правят ревюта на различни игри и ще се коментират теми като това колко време е допустимо децата да прекарват в електронни игри, къде е границата между зависимостта и професионалното геймърство.