Тази седмица три участнички напуснаха романтичното риалити "Ергенът" по bTV, като днес гостуваха в студиото на "Тази събота", за да споделят за емоциите от предаването.

"С гръм и трясък напуснахме риалитито - аз и моята адашка, но се получи добре така, защото сега вече може да срещнем човека, който е подходящ за нас. Мъжът трябва да се бори за жената, а не обратното. Добре, че Евгени не ни целува там, за да може този, който ни целува сега, да целува само нас", каза Габриела.

"Евгени е гаджето на Валето", категорична е Габи.

"Била съм влюбена, не е вярно, че не съм била. В днешно време много трудно да се влюбиш. Мъжът трябва да е всеотдаен, да го е грижа, да няма задни мисли, да няма преструвки, да те обича, а не да е фалшива любов", каза Габи.

"Като си дойде точният, всяка ще си го усети. За мен Евгени не беше точният", категорична е тя.

"Според мен на първо място е важно интелектуалното общуване, след което да идва физическото привличане" категорична е Габриела, според която една връзка няма да трае много дълго, ако не започне така.

"Качествата, които търся в един мъж - на първо място да си държи на думата, да е загрижен, да не иска нещо мимолетно, а нещо дългосрочно. Аз търся алфа мъжкар – не аз да го гледам, а той да е водещият в семейството. Това не означава, че жената не трябва да работи", допълни тя.

"С Елисавета, Айлин, Валерия – те са ми на мен най-близките", сподели Габи.

"Който иска да не се разбере с мен, той не се е разбрал", допълни тя.

Вижте какво още споделиха Габи, Габриела и Крисия във видеото най-горе.