Инфлуенсърката Габи, модният предприемач Габриела Великова и певицата Крисия не получиха рози на тазседмичните церемонии в най-вълнуващото телевизионно приключение „Ергенът“ и се наложи да се разделят с Евгени Генчев и да напуснат имението на любовта завинаги. В романтичната надпревара продължават 13 дами, които ще се впуснат в решаващо съревнование за сърцето на световноизвестния музикант в следващите епизоди по bTV.

В сряда вечер зрителите станаха свидетели на безпрецедентна Церемония на розата, по време на която Евгени прецени, че трябва да се раздели не с една, а с две дами – Габи и Габриела. Последното цвете, което бе предназначено за някоя от тях, отиде в ръцете на Виктория, която виртуозът реши да удостои с две рози заради смелостта ѝ да преодолее страховете си и да го допусне близо до себе си. „Дано направиш правилния избор!“, пожела Габриела на Евгени при сбогуването им, докато Габи правеше опити да успокои най-добрата си приятелка в имението – Елисавета, която бе безутешна заради предстоящата им раздяла.

По време на вчерашната Церемония Евгени избра да се раздели с певицата Крисия, след като намери за неудачно решението ѝ да прекъсне усамотението му с Ирина в изключително емоционален за нея момент. „Пожелавам ти да послушаш сърцето си и да направиш избора, който ще те изпълни с щастие“, бяха последните думи на Крисия преди да се сбогува с музиканта и да напусне завинаги красивото имение на любовта.

Тази седмица в „Ергенът“ зрителите станаха свидетели на вълнуваща групова среща, в която момичетата трябваше да играят „шах за съвместимост“ заедно с Евгени. „Царицата“ с най-добре предприети ходове се оказа Айлин, която спечели компанията на виртуоза за цялата вечер под открито небе. Уединението им бе повече от романтично и изпълнено със страстни целувки, след като двамата имаха възможност да изяснят отношенията си и отново успяха да намерят път един към друг.

На следващия ден Евгени буквално нахлу в имението, за да „открадне“ редакторката Елена, с която се отправиха на вълнуващо пътешествие из най-красивите кътчета на Средиземноморието. Двамата захвърлиха дрехи, за да се изкъпят заедно в морето, а след това Евгени засвидетелства интереса си към Елена с повече от специален подарък – диамантено колие. „Не съм свикнала да получавам такива подаръци, за пръв път ми се случва. За някои момичета диамантите са най-добрите приятели, но аз не съм от тях. Няма как обаче да не оценя стойността им, която е отвъд материята, още повече, че в себе си усещам, че те са поднесени от бъдещ мой много добър приятел и любовник“, не скри емоциите си Елена, която предизвика противоречиви реакции от страна на останалите участнички след завръщането си в имението с красивото бижу.