Една от звездни двойки Ивайло Нойзи Цветков и Мария Игнатова направи своята равносметка за изминаващата 2021-ва година в студиото на "120 минути". 

Точно тази година събра журналиста и телевизионната водеща – двамата се венчаха в края на месец септември в село Житен. Красивата телевизионна водеща изненада почитателите си със снимки от скромната церемония навръх рождения си ден.

За Ивайло Цветков „щастието не е събитие, а процес“.

Развитието на романтичните си взаимоотношения двамата също определиха като процес, в който нещата са се случвали „плавно“. 

Връзката им Мария Игнатова сравни с „книга, която не искаме да приключи, и заедно дописваме страниците…“.

За двамата щастието не е абсолютна категория. Тъй както животът има своите "върхове и спадове“.

Според тях пандемията е намалила бързите обороти на живота, който водят.

„Екзистенциалният вакуум не ни се е отразил, нямаме проблем да седим сами, изолирани в някаква степен“, добавят Мария и Ивайло.

Отбелязват като най-важно, че човек трябва да се запита „защо“, тъй като „когато си обясняваш нещата, се живее по-леко“.

Ивайло Нойзи Цветков пожела на зрителите да не забравят, че „не празнуваме това, че не сме на работа, а празнуваме Рождество Христово“. Сред останалите пожелания на политолога бяха „по-малко дигитално време“ и „по-малко лош вкус“. 

„Първо да са здрави, това е най-важното. Да се грижат за ума си, да се грижат за телата си, да проявяват разбиране и да бъдат разбрани. Да внимават с компромисите…“ – това пък бяха пожеланията, които Мария Игнатова отправи от малкия екран към българите.

Цялото предаване "120 минути" гледайте на btvplus.bg.