По време на гостуването си в CoolT по bTV, певицата маргарита Хранова сподели, че има трима внуци – все момчета. Двама от тях са вече големи – на 22 и на 18 години. По-малкият иска да става футболист. Тя ходи на мачовете му и хората на стадиона са свикнали с присъствието ѝ.

Снимка: bTV Media Group

„Аз понякога викам повече, отколкото трябва и моите мъже ми казват: По-спокойно.“

Малкият ѝ внук е на 2 г. и 4 м.

„Той изглежда най-музикален от всички останали“, разказа тя. „Още от съвсем малък като му запеех, млъкваше и зяпваше.“

Снимка: bTV Media Group

Тя обаче разкри, че не глези внуците си, както не е глезила и децата си. Това ѝ помага да запази авторитета си в къща, пълна с мъже – тя има само синове и мъжки внучета.

Голямата певица Маргарита Хранова беше гост в предаването CoolT, за да представи новата си песен „Ти ела“.

„Милен Македонски написа тази прекрасна песен и тази хубава музика“, разказа певицата. „Ние много хубави песни сме направили с него през годините и дори един албум. Прекрасният текст е дело на Коста Филипов.“

Маргарита все още не е имала възможност да изпълни песента пред публиката, но е сигурна, че реакцията ще е много позитивна, тъй като песента го заслужава.

Тя обмисля да направи голям концерт и да покани варненския симфоничен оркестър, но все още няма нещо конкретно, което може да сподели. Самата тя не държи да се занимава с организацията.

Снимка: Йордан Петков

На въпроса на водещата Натали Трифонова как след толкова години на сцената Маргарита успява винаги да е толкова позитивна и приятелски настроена, тя отговори, че не полага никакви усилия:

„Така са ме възпитали родителите ми“, каза тя. „Така се е стекъл животът ми. И генът също не е маловажен – човек да се роди добронамерен.“

Певицата разкри, че най-емоционалните моменти в кариерата ѝ са участията ѝ в „Златния Орфей“ и „Мелодия на годината“.